Share this content

Problem with mobile version of aweb - anyone else?

Problem with mobile version of aweb - anyone else?

Didn't find your answer?

Anyone else having the same problem? Used to work fine but has been a problem for the last week or so for me.

Replies (14)

Please login or register to join the discussion.

Giraffe
By Luke
26th Aug 2013 11:36

Sorry, realised the issue was only in the summary.

Menu, search and user buttons not working on mobile version for me. iPhone 5.

Thanks (0)
Man of Kent
By Kent accountant
26th Aug 2013 12:02

Yep
Same for me with IPhone 5

Thanks (0)
Locutus of Borg
By Locutus
26th Aug 2013 12:51

Me also
Noticed exactly the same problem for about a week on my iPhone 5. No problems on the iPad though.

Thanks (0)
avatar
By TickTock
26th Aug 2013 15:29

Yep
Has been off & on for several weeks. I tend to use my iPhone 4 to browse AWeb & it's really annoying me now!!

Every now & then it will start working again & lulls me into a false sense of security!

Thanks (0)
Giraffe
By Luke
26th Aug 2013 16:30

Yes my iPad is fine
But that loads the full version of aWeb and not the mobile version.

AWeb - please take note!

Thanks (0)
avatar
By Steve McQueen
26th Aug 2013 20:27

Yes
Same issues for me

Thanks (0)
avatar
By GSPANESER
26th Aug 2013 20:39

iPhone not ok, iPad is ok
Same issues as reported by others.

(We had a post a few weeks ago about this same subject. Things started to work again shortly after that, but now they appear to have gone screwy again)

Thanks (0)
avatar
By tomtrainer
27th Aug 2013 07:30

Android
Get an Android device. They just work.

Thanks (0)
avatar
By Discountants
27th Aug 2013 13:09

I get same problem with Android as well

I get same problem with my Android phone as well,

Again the problem has been existing for several weeks.

Thanks (0)
avatar
By chatman
27th Aug 2013 14:14

Fine here

No problem on my Android.

Thanks (0)
By Rachael White
27th Aug 2013 15:45

Hi everyone - thanks so much for flagging this issue up.

At AccountingWEB we want all of our members to have the most streamlined tablet and mobile experience possible, so your feedback is invaluable.

I've passed your comments on to the tech team who are investigating this right now. Hopefully they'll have it fixed soon, but I'll keep you all updated on its progress in the meantime.

Thanks again,

Rachael

Thanks (0)
John Stokdyk, AccountingWEB head of insight
By John Stokdyk
27th Aug 2013 15:56

Seconded...

Really sorry about this problem, folks. I hadn't experienced it - but didn't actually visit the site over the bank holiday weekend. so thanks for raising it here and we'll report back as soon as we get an answer from our tech team.

Thanks (0)
Giraffe
By Luke
27th Aug 2013 17:54

Thanks Rachael and John

.

Thanks (0)
By Rachael White
28th Aug 2013 11:52

UPDATE - All fixed!

Hello all,

Our wonderful tech team have identified and fixed the issue. Aweb should be working perfectly on iPhone and other smart devices now - I've personally tried it and it's working on mine again.

If you're still having trouble though please do let us know!

Many thanks,

Rachael

Thanks (0)
Share this content